Ενεργειακά κουφώματα Alumil

Αναβαθμίστε τα κουφώματα του σπιτιού σας με νέα συστήματα της Alumil  και απολαύστε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν

 

Τα προϊόντα μας

Κατασκευάζουμε και παράγουμε κουφώματα, με γνώμονα πάντα την κάλυψη των αναγκών του πελάτη. Τα συστήματα αλουμινίου που χρησιμοποιούμε είναι τα κορυφαία της ελληνικής αγοράς και διακρίνονται πάντα για την κατασκευαστική τους αρτιότητα, για τον σύγχρονο σχεδιασμό τους, για την ανθεκτικότητα στη χρήση, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Η εταιρία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα διασφάλισης ποιότητας των τελικών προϊόντων, καθώς επίσης και της πιστοποίησης των προϊόντων και των παραγωγικών διαδικασιών, βάσει των προδιαγραφών διεθνώς αναγνωρισμένων οργανισμών.

Ενεργειακά κουφώματα

Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ή αλλιώς θερμομονωτικά, συμβάλλουν τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων όσο και στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Ο νέος τρόπος ζωής και τα υψηλά κόστη θέρμανσης και ψύξης απαιτούν κουφώματα με τεχνογνωσία και υψηλή αισθητική. Ακόμη και σε δυσμενείς ή ακραίες κλιματολογικές συνθήκες οι ιδιότητες και η ανθεκτικότητα των κουφωμάτων αλουμινίου παραμένουν αμετάβλητες. Τα ενεργειακά κουφώματα της ALUMIL, είναι τα κορυφαία της ελληνικής αγοράς από άποψη επιδόσεων και εξοικονόμησης ενέργειας.

Ανοιγόμενα κουφώματα

Τα ανοιγόμενα κουφώματα, μπαλκονόπορτες και παράθυρα, αποτελούν την ιδανική λύση για μονοκατοικίες, πολυκατοικίες αλλά και σύγχρονα κτίρια, καθώς καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες που προκύπτουν στον κατασκευαστικό κλάδο και προσφέρουν υψηλή μόνωση, ασφάλεια και αισθητική. Διακρίνονται για την μέγιστη ασφάλεια που μπορούν να προσφέρουν στον χώρο τοποθέτησης και κατασκευάζονται σε διάφορους τύπους, όπως μονόφυλλα, δίφυλλα, σταθερά, συνδιάζονται δε εξωτερικά με ανοιγόμενα παντζούρια ή ανασηκούμενα ρολά. 

Συρόμενα κουφώματα

Τα συρόμενα κουφώματα αποτελούν μία πρακτική επιλογή η οποία αναπτύχθηκε ιδιαίτερα στην ελληνική αγορά. Χρησιμοποιούνται στις πολυκατοικίες για καλύτερη αξιοποίηση του εσωτερικού χώρου, καθώς είναι η ιδανική λύση για κατοικίες με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο. Κατασκευάζονται σε μονόφυλλα ή δίφυλλα εσωτερικά (εντός της τοιχοποιίας), επάλληλα, πολύφυλλα κλπ. με ενσωματωμένη τις περισσότερες φορές αντικωνωπική προστασία.


ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Πόρτες ασφαλείας

Πόρτες ασφαλείας κυρίων εισόδων αλουμινίου, χάλυβα, ξύλου

Πέργκολες αλουμινίου

Σταθερές ή ρυθμιζόμενες πέργκολες ιδιαίτερης αισθητικής

Κάγκελα αλουμινίου

Σε ποικιλία χρωμάτων ή τύπου inox

Αυλόπορτες - Αυλόγυροι

Από προφίλ αλουμινίου, με απεριόριστη διάρκεια στον χρόνο

Ειδικές κατασκευές για κάθε απαίτηση

Θέλετε κάποια ιδιαίτερη κατασκευαστική εφαρμογή, έχετε κάποια νέα ιδέα; Ελάτε να το συζητήσουμε και θα βρούμε τον τρόπο να το υλοποιήσουμε με την καλύτερη δυνατή λύση!